• English
  • 中文
 • 注册
 • 查看作者
 • Ljud Drivrutiner Till Windows Xp

  Min bror har en compaq och han har inte haft några problem. Compaq är struliga med drivrutiner och dom har länge haft problem med sina strömaggregat. Det räcker gott att köpa en USB-diskettenhet att ha i ngn låda ngnstans, inte direkt ofta man använder diskett.

  Hur man tar bort skrivardrivrutiner för windows 7

  Nu är man ju också för gammal, för att meka med bilar, så då är det bra att datorerna finns, åtminstone vad det gäller mig. Vore kul att höra lite de erfarenheter ni andra har; t.ex.

  Senaste Inläggen

  Kortläsaren, som tar både minneskort från Ericson och Nokia, är det snabbaste jag varit med om. Datorn klarar av att ha fulla inställningar i både Vista och Ubuntu med allt extragodis som 3d och rörlig skrivbordsbakgrund. Företaget har gjort ett bra arbete med installationen av både Ubuntu och Vista.

  Amazon eller andra köpsajter för att se kundbetyg och utlåtanden. Kanske onödigt att köpa en ny, brukar finnas för småpengar på lopptorgen. Skulle det knipa och man behöver diskettoch inte har plats i datorn kan man köpa en extern diskettstation för en femhundring.

  Årets Bästa Minidatorer

  Det är ingen vidare bra idé att sänka farten på fläkten, på en bärbar dator. Kräver hyfsat nya grafikkort för drivrutinsstöd annars funkar det mesta från start. Kör bla på ett gammalt Core 2 Quad system och GeForce 6600 (som egentligen inte stöds).

  Jo, det är möjligt att det kommer drivrutiner till min modell, men just P850-serien verkar vara en udda fågel i Toshibas sortiment, synd eftersom den är en pigg dator som inte strulat nåt. Hej eftersom denna går att uppdatera till Win 8.1 med nya drivrutiner så läs hela rapporten skulle jag tro att dito till Win 10 kommer. Säkerställning av de viktigaste filerna, i mitt fall bilder och videoklipp, sker automatiskt till Google Foto varje dag med obegränsad volym och helt utan kostnad. Jag har inga betänkligheter att mina bilder skulle utnyttjas av Google för olovliga syften. Bara den senaste veckan har drygt 2000 av mina bilder och videoklipp helt automatiskt förts över till "molnet" lätt åtkomliga från alla mina enheter.

 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 请登录之后再进行评论

  登录

  捐助

  请在小工具里添加二维码

 • 做任务
 • 实时动态
 • 偏好设置
 • 单栏布局 侧栏位置: